Запознанства от Амур
реклама
Любов и запознанства от Амур


Споразумение с потребителите

относно условия за използването на услугите в сайта

 

Общи условия

За да можете да ползвате услугите на сайта Amur.bg вие трябва да ни предоставите определена информация и да се съобразявате с правила на сайта. Ето защо е необходимо да се запознаете с условията за използването на услугите, предоставяни от Amur.bg. Отбелязвайки "Потвърждавам, че съм прочел и съм съгласен със 'Споразумението с потребителите', и натискайки бутона "Регистрирай се", Вие се регистрирате като потребител с условието, че разбирате и сте изцяло запознати и приемате това споразумение, както и че задължително ще го спазвате при ползването на услугите на сайта.

Вие ползвате услугите на сайта АНОНИМНО, т.е НЕ е необходимо да предоставяте вашето име, презиме и фамилия. Достатъчно е да въведете ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ. Потребителското име не се счита за лична информация и е видимо от всички в сайта. Вие решавате кога и на кого да разкриете своята самоличност (име), в личен контакт чрез системата за съобщения в сайта или по друг начин. Част от данните, които въвеждате се показват на другите потребители на сайта. Съгласно закона, информацията, която ни предоставяте е надеждно защитена. Чрез това изявление Вие изразявате желанието си да ни дадете необходимата за ползването на услугите в сайта информация, като попълните формата за регистрация и след това, ако желаете можете да разширите информацията за вас в личния си профил.

Регистрация

При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна и вярна информация само за вашият пол, дата, град и евентуално час на раждане. НЕ МОЖЕТЕ да променяте пола, датата и мястото на раждане, които сте въвели първоначално. При въведена невярна дата на раждане или място на раждане, астрологичните модули на сайта няма да извеждат коректна информация

Ние използваме въведената през формата за регистрация информация, за да Ви предоставим нашите услуги, като в никакъв случай няма да я предадем на трета страна, с изключение на случаите, предвидени от закона. Потребителското име не спада към тази категория, защото то е видимо от всички в сайта. Съгласявате се, че част от информацията и снимките качени на сайта от вас могат да бъдат използвани за маркетингови и статистически цели от Amur.bg, което означава и получаването на писма с новини от Amur.bg на e-mail адреса попълнен при регистрацията. При регистрирането Вие въвеждате е-мейл и парола, като сте изцяло отговорни за тяхното съхраняване, ползване или предоставяне от вас на трета страна. Ако имате съмнения за това, че вашата регистрация се използва от трета страна без ваше разрешение, може да промените паролата за достъп. Вие сте отговорни за поддържането на конфиденциалност на Вашите е-мейл и парола и за всички действия произтичащи от Вашата регистрация.

Услуги

Amur.bg е сайт за запознанства. Уникалното в него е, че ви предоставяме възможност на базата на датата ви на раждане, да избирате от списък с партньори, с които според астрологичните правила бихте имали по-добра съвместимост и разбирателство.

Услугите са разделени на три групи

1. Група: Любов, страст, търся партньор. Чрез тези услуги може да намерите партньор от противоположния пол

2. Група: Търся приятели, Сродна душа, Кой ви носи късмет. Чрез тези услуги можете да откриете лесно приятели от двата пола.

3. Търсене по критерий – тук вие определяте критериите на търсенето, като в обикновен сайт за запознанства

Регистрацията и ползването на услугите във модула ЗОНАТА на Amur.bg е безплатно. С регистрацията си получавате 2000 т., които съставят вашия начален рейтинг. С точките от вашият рейтинг вие можете да оперирате в сайта, като вашите действия ви носят или отнемат точки от рейтинга. С приемането на „Споразумение с потребителите” при вашата регистрация в сайта вие приемате и списъка с действията и точките, с които те се оценяват. Amur.bg си запазва правото да внася корекции в оценката на действията, без това да се отрази на текущия ви рейтинг.

 Ако сте активен потребител, влизате всеки ден в сайта, имате попълнена лична информация, качена снимка, отговаряте на писма, създавате приятелства - тогава вашите точки и рейтинг се увеличават с времето, и можете да ползвате все повече услуги в сайта, и минавате напред в класациите и търсенията.

 

Платени услуги
Ако прецените, че искате да увеличите вашият рейтинг и да използвате по-ефективно точките с които разполагате, то може да се възползвате платената услуга „Клуб Амур”, която ви носи допълнителни точки и привилегии. За целта след успешна регистрация имате възможност да изпратите SMS и с получения код да активирате Клуб АМУР във вашия личен профил.

Цената, условията и предимствата за ползване на платената услуга са описани в страницата „Стани член на Клуб АМУР”, която е видима от вашия личен профил след успешна регистрация.

Ползването на платените услуги е доброволно и не се явява условие за съществуването на вашия профил и ползването на безплатните услуги. При възникване на проблем свързан с изпращането на SMS, или с ползването на платените услуги, вие се задължавате да ни уведомите, чрез изпращане на писмото от формата за контакти, за да можем своевременно да реагираме и да го отстраним.

Права и задължения на страните

С регистрацията си Вие се съгласявате, че:
1. Имате право да направите само една регистрация за ваше лично ползване.
При нарушението на тази точка от Ваша страна, админите на сайта имат правото, но не и задължението на следните мерки:
а) Да изтрият или блокират профила Ви
б) Да Ви блокират така че повече да не влизате в сайта
в) Да уведомят други потребители от сайта за потребителските имена на всички профили с които влизате
г) Да изнесат публично в сайта информацията за потребителските имена на всички профили с които влизате в сайта.
2. Попълвате коректно исканата информация
3. Ще ползвате услугите на Amur.bg, така както са, като вие поемате пълната отговорност за употребата на информацията предоставена на страниците на този сайт и за контактите, които ще установите.
4. Давате право на потребителите на сайта да прочетат информация за знака в който се намира вашето Слънце Луна, Марс, Меркурий, Венера.
5. Вие ни освобождавате от каквато и да е отговорност за искане, жалба или щета /пряка и косвена/ от каквото и да е естество.
6. Ползвате услугите на сайта така, както са. Това включва и всички бъгове (програмни грешки), които могат да възникнат в процеса на развитието на сайта.

 Ние заявяваме че:
1. Гарантираме неразпространението на данните въведени от Вас. Тук се изключват потребителските имена с които влизате в сайта, в случай че нарушавате правилото "Имате право да направите само една регистрация за ваше лично ползване"
2. Информацията и хороскопите, които ще намерите на този сайт са базирани на основните астрологични принципи, както и на вашите рождени данни.
3. Ще развиваме услугите в този сайт на база на обратната връзка, която ни давате и ще Ви предоставяме нова информация и модули
4. Не сме отговорни за щети, загуби или пропуснати ползи, както и за каквито и да е действия или решения взети от Вас, вследствие на прочетената информация в сайта или осъществени от вас контакти с други потребители.
5. Нямаме претенции към Вас за печалби или ползи, които вие, ползвайки информацията на този сайт, сте извлекли лично за Вас, без да нарушавате авторските права.
6. Не гарантираме за 100 процентна полезност, пълнота и истинност на информацията, която е поместена в Amur.bg, както и няма да носим отговорност за това, че някой от потребителите се е доверил на тази информация.
7. Ще се постараем да отговаряме на вашите писма свързани със запитвания, проблеми, нередности, оплаквания, които ни изпращате
8. Имаме намерението да се постараем да създадем добри условия и атмосфера, в която потребителите да могат да установяват контакти и да се запознават според техните астро-профили или други интереси и предпочитания

Съдържание на сайта и Авторски права
Логото и съдържанието на сайта са изключителна собственост на Amur.bg и са защитени от закона за авторското право. Забранено е копирането, репродуцирането, препубликуването или разпространяването по какъвто и да е начин на съдържание от сайта, без изрично писмено разрешение за това.

Изтриване на регистрация
С цел облекчаване работата на сървъра, имаме правото да изтриваме регистрации, които не са ползвани повече от 3 месеца

Връзки с трети страни
Amur.bg може да съдържа линкове към други страници извън сайта или Интернет ресурси. Ние не контролираме съдържанието им, както и не сме отговорни за съдържанието, продуктите, услугите или информацията намираща в страниците, към които тези линкове водят.

Ограничение на отговорност
Amur.bg не е отговорен за случайни събития, форсмажорни обстоятелства, последици или индиректни щети свързани функционирането или достъпа до сайта.

Промени в сайта
Имаме правото да оповестяваме всички промени и новости, които въвеждаме - чрез публикуване на сайта или чрез изпращане на съобщения по електронна поща. Ние запазваме правото си да:
1. Променяме и допълваме съдържанието и условията на това споразумение по всяко време и без предварително предупреждение
2. Да променяме съдържанието на сайта
3. Да премахваме линкове и модули с информация без предварително предупреждение
4. Да блокираме профила на потребител, който нарушава условията на това споразумение. Той ще изгуби всички точки, бонуси, права, съобщения които е получил през време на използване на сайта.

 

ПРАВИЛА

Регистрация

1. Всеки потребител на Amur.bg трябва да се регистрира, като попълни регистрационната форма, където попълва исканата информация. За да ползвате сайта трябва да имате навършени 16 г.

2. Вие може да имате само един профил. Amur.bg имаме правото, но не и задължението да блокираме дублиращи се профили без предупреждение, да изтриваме подобни профили, да оповестяваме информацията за потребителските имена на всички профили които нарушават правилото за един профил от потребител. Ако забравите паролата си, моля използвайте формата „Забравена парола”, за да я възстановите.

3. Регистрацията в сайта изисква да въведете валиден е-майл, от който да потвърдите регистрацията си. Този е-майл се използва и за вход в сайта. Е-майлът не се вижда от потребителите на сайта.

4. Като потребител, вие въвеждате вярна информация за себе си в изходните данни – пол, дата, място и ако знаете час на раждане. Тези данни са необходими за ползването на услугите на сайта и могат да бъдат променяни само еднократно след регистрацията Ако не желаете датата ви на раждане да се вижда, може да я направите невидима за останалите потребители. При категорично установяване на грешно въведени изходни данни, профила ви ще бъде блокиран.

5. Вие ползвате услугите на сайта анонимно, като се представяте пред другите само с измислено от вас ПОТРЕБИТЕСКО ИМЕ. Само вие решавате пред кого да се представите с вашето име и/или фамилия.

6. Данните, които попълните за себе си в раздела „лична информация” нека да отразяват истинското ви лице и интереси. Попълването на този раздел не е задължително, затова ако решите да го попълните, дайте само тази информация, която желаете другите да научат за вас.

7. Забранено е да се създават профили под фалшива или чужда самоличност, да се въвежда невярна или подвеждаща лична информация в личния профил. Amur.bg имаме правото, но не и задължението да блокираме подобни профили, или да преименуваме потребителското им име, ако проблема е в него.

8. Забранено е да поставяте във вашия профил, адреси, телефони, имена, търговски марки, наименования на фирми, адреси на сайтове, е-майл адреси, ICQ номер, SKYPE име и други средства за Интернет комуникация.

9. Забранено е използването на профила за реклама.

10. Абсолютно е забранено въвеждането в личния профил на текст със сексуален контекст.

 

Кореспонденция

1. По ваша воля и желание пишете или отговаряте на писма на потребители

2. Резултатите в търсенето по астрологични критерии са само предпоставка, но не и задължително условие за създаване на хармонични любовни или приятелски връзки. Изборът и преценката за влизане в отношения и комуникация с друг потребител на сайта е изявление единствено и само на вашата свободна воля.

3. Забранено е да се пращат верижни писма (спам) и каквито и да е рекламни съобщения през пощенската кутия.

4. Не се допуска използването на сайта за насаждане религиозна омраза, расистка пропаганда, политическа дейност, разпространение на порнографски материали.

5. Забранено е отправянето на заплахи, обиди и използването на нецензурни думи и груб език в личните съобщения.

6. Писането на кирилица в личните съобщения е препоръчително

7. Вие сте лично отговорни за вашите взаимоотношения с останалите потребители на Amur.bg. Ние не се намесваме в комуникацията и действията между отделните потребители и в случай на възникване на конфликт с друг потребител на сайта Вие с това „Споразумение на потребителите” ни освобождавате от каквато и да е отговорност за искане, жалба или щета /пряка и косвена/ от каквото и да е естество.  

8. Amur.bg имаме правото, но не и задължението да съблюдаваме за добрия тон на разговорите между вас и останалите членове на сайта.

9. Ако прецените, че някой потребител нарушава правилата, натиснете линка „блокирай”. Не злоупотребявайте с този линк.

10. В случай, че потребител нарушава правилата на сайта, администратора на Amur.bg може да изтрие, или блокира профила му без да дава обяснения за това. В този случай потребителя, ще изгуби всички точки, бонуси, права, съобщения които е получил през време на използване на сайта. Ако смятате, че профила ви е бил блокиран без според вас да има основание за това, сте длъжни да пишете на администратора на сайта за изясняване на ситуацията.

11. Забранено е да се влиза в профил на друг потребител чрез налучкване на парола или по друг начин и така да се нарушава личното пространство на потребителите на Amur.bg. Ако регистрирате непозволено влизане във вашия профил, моля уведомете веднага администратора на сайта. При влизане или опит за влизане в чужд профил - IP-то Ви се записва и е видимо за собственика на профила.

Настоящото „Споразумение с потребителите” урежда ползването на интернет-сайта amur.bg, качването и свалянето на информация от сайта, ползването на услугите, предлагани в сайта, както и взаимоотношенията на собственика на сайта – фирма „Локус Фортуна” ЕООД вписана в търговския регистър на Варненския окръжен съд по ф. д. 2532/2007 г., със седалище и адрес на управление гр. Варна, к-с Младост бл. 101, електронен адрес за контакт: amurbg@gmail.com, ЕИК 148096068, с регистрация по ЗДДС, с потребителите на услугите, предлагани от сайта.

Чат

Може да се ползва само от потребители, членове на КЛУБ АМУР
С влизането в чата се съгласявате, че носите лична отговорност за думите си според законите на Република България. Ако това, което участниците в чата пишат не ви харесва, моля не влизайте в чата.

Администрацията на сайта не носи отговорност за това, което ще напишете или прочетете в този чат.

Блог

С влизането в блога се съгласявате, че носите лична отговорност за думите си според законите на Република България. Ако това, което участниците в блога пишат не ви харесва, моля не влизайте в блога.

Придържайте се към правилата на добрия тон, не отправяйте лични нападки и спазвайте закона за авторското право.

Блогът временно е достъпен за писане и четене само за членове на КЛУБ АМУР

 

 

  Правила за снимките в сайта

РАЗРЕШЕНИ СНИМКИ

 1. Лични снимки, на които сте изобразени ВИЕ, във вид, който не нарушава обществения морал*. На снимката трябва да се вижда лицето Ви.

 2. Аватар – рисувано изображение или снимка на животни, цветя, предмети, природни картини, абстрактни картини, символи, текст, анимационни герои и др. Аватарът трябва да е във вид, който не нарушава обществения морал.
   

ЗАБРАНЕНИ СНИМКИ
Всички снимки (изображения), които не отговарят на горните 2 правила са ЗАБРАНЕНИ за качване в сайта.

Забранено е качването на снимки, които не са ваши (например свалени от Интернет снимки на артисти, публични личности или снимки на хора от сайтове за запознанства, блогове или други сайтове). Ако не желаете да качите собствена снимка, моля качете АВАТАР.

Забранено е качването на снимки с порнографско и сексуално или еротично съдържание. Също така, снимки съдържащи неприлични жестове или пози, или такива изобразяващи насилие, показващи оръжия или употреба на алкохол, наркотици са забранени.
 

КОНТРОЛ
Администраторът на сайта осъществява непрекъснат фейс контрол и решава кои снимки отговарят на правилата на сайта.

Мерки, които ще предприема администраторът спрямо потребител нарушил правилата:

 1. Еднократно писмено предупреждение.
 2. Замяна на главната снимка в профила или всички снимки в профила на потребителя със служебно изображение. Тази мярка не подлежи на обжалване или промяна, тя е ще е в сила, докато съществува профила ви.
 3. При драстични нарушения на правилата, администраторът изтрива профила на потребителя.
   

ГЛАВНА СНИМКА
Това е снимката, която се показва във вашия профил. Правилата се отнасят както до главната снимка, така и до другите седем снимки, които можете да качите в профила си.
 

СЕКЦИЯ ЛИЧНИ СНИМКИ
Тази секция (при качване на снимка се намира на последния, трети ред) не се контролира от администрацията и отговорността за това, което качвате там е Ваша. Тази секция е видима САМО за хората, които сте добавили като ваши любимци.
 

ФОРМАТ
Може да качвате само снимки във формат JPG.
 

ДОПЪЛНЕНИЕ
 • *Понятието „обществен морал” се тълкува само от администратора на този сайт. От неговата лична преценка зависи кои снимки ще бъдат определени като нарушаващи обществения морал и спрямо потребителите, които са ги качили ще бъдат предприети описаните по-горе мерки.
   
 • Действията на администратора не подлежат на обсъждане – ако бъдете предупредени – веднага сменете снимката с такава, която отговаря на правилата на сайта.

 • Администрацията на сайта си запазва правото да променя правилата.
 

 

 

                                                            


Следва футъра на сайта

Дневният хороскоп се получава със съдействието на сайта за астрология и хороскопи - astrohoroscope.info
AMUR.BG социална мрежа за запознанства Copyright(c) 2008-2015
Време за зареждане на страницата за запознанства и хороскопи от Амур zapoznanstva : 0.00669