Правила за снимките в сайта Amur.bg 


Правила за добавяне на снимки в сайта Amur.bg

1. Снимките трябва да са във формат JPG, за предпочитане в портретен формат.

2. Потребителят и неговото лице трябва да се виждат ясно на снимката. Преди да качите снимка, уверете се, че тя е с добро качество, не е твърде малка (голяма) или размазана.

3. Забранено е качването на чужди снимки (снимки на които вие не присъствате). Разрешено е качването на аватар, само ако отговаря на следните условия – рисувано изображение на човек от същия пол, като вашия. Не са разрешени аватари с изображения или снимки на животни, цветя, предмети, природни картини, снимки на известни личности, деца и бебета, абстрактни изображения.

4. Снимки, на които освен вас има и други лица се допускат, само ако вие сте на преден план и не се създава двусмислие относно вашата идентификация на снимката

5. Снимките трябва да са актуални, или заснети най-много преди 1-2 години. Може да добавите една и съща снимка само веднъж към профил си. Повторение на дадена снимка не се допуска.

6. Забранено е качването на снимки с порнографско и сексуално (еротично) съдържание. Също така, снимки съдържащи неприлични жестове или пози, или такива изобразяващи насилие, показващи оръжия или употреба на алкохол, наркотици, или цигари са забранени. Качване на подобни снимки води до блокиране на вашия профил

7. Забранено е качването на снимки, които съдържат реклами, или лога на други сайтове.

8. Забранено е качването на снимки с лошо качество, прекалено обработени с допълнителни ефекти, монтажи, изкривени пропорции, с надписи по тях направени с Photoshop или друга графична програма.

9. Забранено е качването на ваши снимки, върху които фотографа, който ви е заснел има авторски права. Ако искате да качите такава снимка, то трябва първо да искате разрешение за това от фотографа.

10. Ако собственикът на авторските права не е дал съгласието си да се публикува снимката и предяви претенции, то потребителят публикувал снимката носи пълна отговорност.

11. Снимките, които качвате няма да публикувани от нас на друго място освен в този сайт. Запазваме правото да използваме някои от снимките на потребителите в сайта, в рекламни банери на Amur.bg, при условие, че използването на снимките не нарушава етичните норми и законите на България. Ако установите, че ваша снимка е част от рекламен банер и това не ви харесва, уведомете администратора и тя ще бъде махната.

12. Администраторът на сайта решава кои снимки отговарят на условията на сайта. Тези които не отговарят ще бъдат изтривани. Ако вие откриете снимка в сайта, която нарушава тези правила, моля пишете на администратора.

Начало на сайта Amur.bg